Hvad er de fire hovedtyper af brandalarmsystemer?

Forskellenei disse fire typer findes i, hvordan de registrerer en brand - varme udløses naturligvis af temperatur, mens de andre tre er fra røg. Manuelle og automatiske systemer matches ofte sammen.

Hvad er de fire hovedtyper af brandalarmsystemer?

Forskellenei disse fire typer findes i, hvordan de registrerer en brand - varme udløses naturligvis af temperatur, mens de andre tre er fra røg. Manuelle og automatiske systemer matches ofte sammen. En manuel enhed giver mulighed for øjeblikkelig reaktion, hvis en hændelse har fundet sted, og en automatisk enhed beskytter et anlæg, når ingen er i nærheden for at reagere på en potentiel fare. Almindeligvis fungerer varmedetektorer på samme måde som en elektrisk sikring, detektorerne indeholder en eutektisk legering, der er varmefølsom, når en bestemt temperatur nås, legeringen vender fra et fast stof til en væske, som igen udløser alarmen.

Førdu beslutter dig for at udskifte en forældet brandalarm, skal du vide om de forskellige typer brandalarmsystemer på markedet. De to hovedtyper af brandalarmsystemer er konventionelle og adresserbare. De forskellige komponenter, der udgør disse systemer, er enten automatiske eller manuelle. Følgende oplysninger hjælper dig med at beslutte, hvilken type brandalarmsystem der fungerer bedst i dit anlæg.

Derer fire hovedtyper af branddetektorer, der kan hjælpe dig med at beskytte din bygning. Når du kender forskellen mellem detektorerne, vil du være i stand til at beslutte, hvilken der passer til dit kontor eller bygning. Varmedetektorer bruges generelt i opbevaringsskabe, lagre eller andre rum, der ikke ofte er optaget. De vil advare dig, når der er en stigning i rumtemperaturen, eller hvis der er en betydelig mængde varme i rummet.

Problemetmed varmedetektorer er, at de tager lidt længere tid at opdage en brand end røgdetektorer. De har dog færre falske alarmer, fordi de ikke slukker, når der er damp, støv, fugtighed eller nedbør. Ionisering røgdetektorer findes normalt i kommercielle køkkener og restauranter. De aktiveres, når der er røg i luften.

Detektorenhar to metalplader indeni, som har en konstant elektrisk strøm, der strømmer frem og tilbage. Når røg kommer ind i kammeret, strømmer strømmen ikke længere, og alarmen lyder. Alarmovervågningsfunktioner Når du vælger dit brandalarmovervågningssystem, skal du sørge for at vælge en enhed med mulighed for at sende alarmer direkte til et signalmodtagercenter, som kan kontakte myndighederne i nødstilfælde. De trådløse netværk i den nuværende aldersgruppe er klassikere og mere pålidelige sammenlignet med alderdomens brandalarmsystemer.

Brandalarmerskal ifølge loven ikke overvåges af en centralstation, men en central station som AvantGuard kan overvåge dit brandalarmsystem og giver 24-beskyttelse sammenlignet med et system, der ikke overvåges. Enheden kan også indstilles til at simulere en alarm til brug i rutinemæssige Brand- og evakueringsøvelser, så alt personale ved, hvad der skal gøres i tilfælde af en rigtig brand. Forståelse af typer brandalarmovervågningssystemer, og hvordan en centralstation overvåger brandalarmer, kan i høj grad mindske risikoen for brand, der påvirker dig eller din virksomhed. Disse systemer overvåger også sig selv, identificere alarmernes placering og oprindelse og registreringsproblemer med forbindelser og ledninger, der kan forhindre systemet i at fungere korrekt.

Duskal vedligeholde komponenterne i dit brandalarmsystem i henhold til instruktionerne offentliggjort af din producent. Inde i alarmen er en lille smule radioaktivt materiale (vær ikke foruroliget - ordspil beregnet) der sidder mellem to elektronisk ladede plader. For at minimere forekomsten af falske alarmer har brandalarmindustrien presset på for korrekt systemdesign, installation, test, vedligeholdelse og inspektion. United States Fire Administration udsendte en erklæring om brugen af de tre ovennævnte typer brandalarmer.

Ivores næste type system, som er et intelligent brandalarmsystem, inkorporerer hver detektor imidlertid sin egen computer, der evaluerer miljøet omkring det og kommunikerer til kontrolpanelet, om der er brand, fejl eller detektorhovedet skal rengøres. Brandalarmsystemer findes i forskellige former som nævnt ovenfor, så hvis du ikke er sikker på, hvilken du skal vælge, er det bedre at konsultere en pålidelig virksomhed til dine behov. De vil give samme beskyttelsesniveau som de konventionelle brandalarmanlæg, men sparer mere plads end disse systemer. I årenes løb er brandalarmsystemer blevet mere og mere sofistikerede, så vi har sammensat en guide, der hjælper dig med at forstå alle komponenterne i et branddetekteringsalarmsystem og få mest muligt ud af denne vigtige teknologi.

Branden%26 livssikkerhedsfirma vil sikre, at det nye brandalarmsystem opfylder alle de lokale krav og NFPA-standarder. En to-leder brandalarm er baseret på standard konventionelle system, men det udnytter en to-leder system. .