Hvad er fordelene ved adresserbart brandalarmsystem?

Fordeleved adresserbare brandalarmer Reduceret sandsynlighed og bedre håndtering af falske alarmer. Mere pålidelighed, mindre tilbøjelige til at miste forbindelsen.

Hvad er fordelene ved adresserbart brandalarmsystem?

Fordeleved adresserbare brandalarmer Reduceret sandsynlighed og bedre håndtering af falske alarmer. Mere pålidelighed, mindre tilbøjelige til at miste forbindelsen. Evne til at overvåge integriteten af systemet, med detektor sundhedstjek. Et adresserbart alarmsystem er mere pålideligt end konventionelle systemer, især til store bygninger.

Pågrund af ledningskonfigurationerne er sandsynligheden for, at det adresserbare systemfejl på grund af ledningsbrud er mindre end med konventionelle systemer. Standard systeminstallation består af enkelte ledninger, der fastgør de enkelte elementer til kontrolpanelet. Hvis den ledning bliver afbrudt, den zone går død. Pålidelig, intelligent design - De fleste adresserbare brandalarmsystemer indeholder intelligente feltenheder, der hjælper dem med at skelne mellem røg og andre ting, der ofte resulterer i falske alarmer, især støv.

Itest har intelligent feltteknologi vist sig at skære ned på falske alarmer med op til 50%. Konventionelle brandalarmer kan indstilles i zoner, hvor hver zone er fastgjort til et kontrolpanel eller zoneudvider. Konventionelle brandalarmsystemer er meget billigere og kræver betydeligt mindre arbejde at installere. Adresserbare brandalarmsystemer er mere avancerede fra et funktionelt synspunkt, men koster mindre at installere.

Adresserbaresystemer kan også være mere omkostningseffektive i det lange løb, når man overvejer nøjagtigheden af disse systemer til at opdage brande og derfor forhindre brandskader. Disse systemer er også mindre tilbøjelige til at signalere falske alarmer, en kostbar fejltagelse. Adresserbare brandalarmsystemer giver den nøjagtige placering af en brand i en bygning, som kan redde liv, tid, og penge. Alle brandalarmanlæg har et kontrolpanel, der kommunikerer med feltindretningerne (røgdetektorer, trækstationer osv Når generende alarmer bliver almindelige, begynder folk at ignorere dem, hvilket kan have dødelige konsekvenser i tilfælde af en reel brand.

Mens begge typer systemer kræver regelmæssige inspektioner og test, fejlfinding og vedligeholdelse er lettere og billigere med adresserbare systemer. Ser man på ren funktionalitet, adresserbare brandalarmpaneler er simpelthen mere avancerede og giver derfor mulighed for mere kontrol og fleksibilitet. Adresserbare brandalarmsystemer er det bedste valg for store bygninger og komplekser, hvor identifikationen af et udviklingsproblem skal være øjeblikkelig, eller liv og ejendom vil være på spil. Imidlertid, flere og flere små virksomheder begynder at overveje adresserbare systemer, når det er tid til at udskifte deres systemer for yderligere fordele, som den nyere teknologi giver.

Den vigtigste type information, som adresserbare systemer sender, er præcis, hvor ilden forekommer i en bygning. Den største ulempe ved at installere et adresserbart brandalarmsystem er, at systemerne er dyrere end konventionelle brandalarmsystemer. Et adresserbart brandalarmsystem giver yderligere funktioner såsom nøjagtigt at identificere den nøjagtige placering af oprindelsen af ild eller røg, hurtigt fører respondenter til det nøjagtige rum på den rigtige etage i en bygning. Nårdu er klar til at installere et brandalarmsystem i dit Houston, Texas kontorbygning, ring til Kauffman Co.

Alle enheder, der er installeret som en del af et adresserbart brandalarmsystem, tilsluttes en enkelt kabelsløjfe, der løber gennem hele lokalerne, hvilket gør det nemt at tilføje nye enheder til det eksisterende system. Adresserbare brandalarmsystemer består af røg, brand, gas, detektering af sikkerhedsbrud og anmeldelsesenheder, der linker til et centralt kontrolpanel.