Hvor meget koster det at overvåge et brandalarmsystem?

Udover, regelmæssig inspektion, test, og vedligeholdelsestjenester kan inkluderes i en overvågningspakke, yderligere øge omkostningerne. Eksistensen af gamle wirings, der stadig kan bruges til et nyt brandsystem, ville helt sikkert reducere omkostningerne betydeligt.

Hvor meget koster det at overvåge et brandalarmsystem?

Udover, regelmæssig inspektion, test, og vedligeholdelsestjenester kan inkluderes i en overvågningspakke, yderligere øge omkostningerne. Eksistensen af gamle wirings, der stadig kan bruges til et nyt brandsystem, ville helt sikkert reducere omkostningerne betydeligt. Kasser Brandalarmbokse giver et praktisk sted for medarbejdere eller andre personer til at udløse en alarm eller ringe efter hjælp. Generelt er brandalarmsystemer dyrere at installere i ældre bygninger end ved nybyggeri.

Detvil også tage hensyn til eventuelle lokale bygningsreglementer relateret til et kommercielt brandalarmsystem. Uanset størrelsen på din virksomhed, brandalarmsystemet skal spredes over hele dit anlæg med komponenter såsom lys, sirener, og detektorer placeret inden for et bestemt område af fødder. Mange andre har, og mange af dem var i stand til at redde deres aktiver på grund af en tidlig advarsel fra et kommercielt brandalarmsystem. Du kan beskyttes mod skadelige stoffer som kulilte, ammoniak, hydrogencyanid og andre giftige stoffer, der findes i røg ved at installere en brandalarm.

Derer mange brandalarmsystemfirmaer, der leder efter din virksomhed - så sørg for kun at tale med de virksomheder, der har et godt omdømme. Der er også ekstra tilbehør og funktioner til rådighed for brandalarmsystemer, der kan være nyttige eller nødvendige afhængigt af bygningens alder og type. Men for det meste outsourcer mange virksomheder dette aspekt af et alarmsystem til en tredjeparts overvågningsstation. Uanset om du arbejder med en forhandler eller interagerer med den lokale brandmarskal, kan du forvente at høre koder relateret til NFPA 72 (National Fire Protection Association's manual til kommerciel brandalarminstallation), Americans with Disabilities Act (ADA) og Occupational Safety and Health Administration (OSHA).

Alarmsystemkraveti OSHA-standard 165 gælder for alle arbejdsgivere, der bruger alarmsystemet for at opfylde ethvert andet OSHA-krav, der kræver, at arbejdsgivere giver en tidlig advarsel om nødforanstaltninger eller en reaktionstid for medarbejderne til sikkert at forlade arbejdspladsen eller det umiddelbare arbejdsområde. Sørg for, at du forstår nøjagtigt, hvordan det kommercielle brandalarmsystem fungerer, hvor meget det koster, og hvordan det hjælper med at beskytte din virksomhed. En alarm formål er at advare dig, når der er røg, varme, eller enhver anden indikation af, at en brand er startet. Desværre er en enkelt ressource, der leverer alt hvad du behøver at vide, sjælden, hvis ikke umulig, da koder adskiller sig fra hver kommune - desto mere grund til at samarbejde med en brandalarmforhandler, der har erfaring i din region.

Firelineog Kinetix er blot to af de virksomheder, der kan levere din bygnings brandalarmsystem.