Hvad er intelligent brandalarmsystem?

Ellerskendt som adresserbare brandalarmer, intelligente styresystemer er mere sofistikerede end konventionelle brandalarmsystemer og er i stand til at give en nøjagtig placering af begivenheden. Disse systemer kan variere fra simple ved hjælp af kun én enhed til ekstremt komplekse boliger flere hundrede enheder.

Hvad er intelligent brandalarmsystem?

Ellerskendt som adresserbare brandalarmer, intelligente styresystemer er mere sofistikerede end konventionelle brandalarmsystemer og er i stand til at give en nøjagtig placering af begivenheden. Disse systemer kan variere fra simple ved hjælp af kun én enhed til ekstremt komplekse boliger flere hundrede enheder. Det intelligente brandalarmsystem er bare et andet navn på det adresserbare brandalarmsystem. Det er intelligent, fordi det kan lokalisere den nøjagtige placering af ilden eller røgen.

Desudenkan du programmere hver detektor til enten at sende en alarm eller et overvågningssignal. En yderligere fordel ved et adresserbart brandalarmsystem er, at elementer kan programmeres til at reagere på bestemte måder med specifikke svar. Kontrolpanelet er kablet til mindst to lydkredsløb, der kan indeholde klokker, elektroniske lydgivere eller andre hørbare brandalarmenheder. NOTIFIER adresserbare brandalarm kontrolpanel modeller er designet til at styre brandsikkerhed i mange forskellige typer af bygninger og kapaciteter.

Adresserbarebrandalarm kontrolpaneler med detektion, anmeldelse og kommunikation kapacitet er designet med den nyeste teknologi. Adresserbare brandalarmpaneler er normalt meget mere avancerede end deres konventionelle kolleger, med en højere grad af programmeringsfleksibilitet og enkeltpunktsdetektion. Med konventionelle brandalarmpaneler, der vil være flere enheder i en zone, så hvis nogen af enhederne i denne zone går i alarm, får du en alarm i panelet, der siger „Zone Alarm. Så når en røgdetektor opfanger et tegn på brand, vil kontrolpanelet alarmere dig om ilden og hvor den er placeret.

Derer mange typer brandalarmsystemer, og hver type har et kontrolpanel, der kommunikerer med feltenhederne - røgdetektorer eller trækstationer. Uanset om en ny installation eller eftermontering, et adresserbart brandalarmkontrolpanel og alle de nødvendige detektions- og meddelelsesenheder kræver mindre ledninger end med konventionelle uafhængige alarmsystemer. Dette betyder, at hvis en alarm kommer ind, det fortæller dig det område af bygningen, som alarmen er i, men ikke et bestemt sted, da det kunne være nogen af enhederne på dette kredsløb. Konventionelle brandalarmsystemer koster mindre at købe, men koster faktisk mere at installere på grund af de omfattende ledninger, der er involveret i disse systemer.

Hvisdu driver en NJ-forretning med serverrum, rene værelser, udstyrsrum, registrere lagerrum eller datacentre, du har brug for et intelligent brandalarmsystem med de rigtige komponenter. Brandalarmanlægget kan dog ikke fortælle dig, hvor branden er eksplicit placeret, fordi en zone kan dække et bredt område af en bygning. Forestil dig en bygning i flere etager eller en spredt hospitalscampus med hundreder af uafhængige røgalarmer og brandalarmer. Imidlertid, i vores næste type system, som er et intelligent brandalarmsystem, hver detektor effektivt inkorporerer sin egen computer, der evaluerer miljøet omkring det og kommunikerer til Kontrolpanel, om der er brand, fejl eller detektorhovedet skal rengøres.

References