Hvad er ulemperne ved brandalarmanlæg?

Ulemperved et trådløst brandalarmsystem Systemet er i det væsentlige ubrugeligt, hvis batterierne ikke oplades, da det ikke fungerer korrekt. Der er lidt af en byrde for husejere eller virksomhedsejere at altid huske at holde batterierne friske, så systemet fungerer korrekt, når du har mest brug for det.

Hvad er ulemperne ved brandalarmanlæg?

Ulemperved et trådløst brandalarmsystem Systemet er i det væsentlige ubrugeligt, hvis batterierne ikke oplades, da det ikke fungerer korrekt. Der er lidt af en byrde for husejere eller virksomhedsejere at altid huske at holde batterierne friske, så systemet fungerer korrekt, når du har mest brug for det. Når en detektor udløses, vil brandalarmens kontrolpanel betjene lydene for en fuld evakuering. En måde at få folk til at reagere passende på en kommerciel brandalarm er ved at tilføje blinkende lys og en automatisk besked, der bekræfter, at alarmen ikke er en test og beder folk om at forlade bygningen.

Dissedage, flere og flere virksomheder og beboelsessamfund rundt om i området skifter til trådløse brandalarmsystemer takket være deres omkostningsfordele og lette installation. En brandalarm gik ud under en Conan O"Brian-filmsession, og ingen i publikum eller personale kæmpede med øje med, at der var risiko for reel fare. Et vilkårligt antal ting kan forårsage en falsk alarm, men vær sikker på, gentagne falske alarmer er en god måde at miste en alarmkunde hurtigt. Selvom overvågningsstationen har gjort sit arbejde, og hjælpen er på vej, et brandalarmsystem skal resultere i, at alle beboere forlader bygningen.

Denbedste måde at sikre, at et alarmsystem forbliver i god stand, er med test, inspektioner og regelmæssig vedligeholdelse. National Fire Protection Association Standard 72, National Fire Alarm Code (NFPA 7, producentens. For kommunerne selv, omkostningerne ved at reagere på en falsk brandalarm kan være i tusinder og sætter beredskabsteams i en alvorlig ulempe for at reagere på en faktisk nødsituation, så, for af hensyn til dit samfund, er det vigtigt at gøre alt inden for din magt for at undgå og rette defekte alarmer.