Hvad er typerne af brandalarmsystem?

Automatiskinitierende enheder udløses automatisk i nærvær af brand. Før du beslutter dig for at udskifte en forældet brandalarm, skal du vide om de forskellige typer brandalarmsystemer på markedet.

Hvad er typerne af brandalarmsystem?

Automatiskinitierende enheder udløses automatisk i nærvær af brand. Før du beslutter dig for at udskifte en forældet brandalarm, skal du vide om de forskellige typer brandalarmsystemer på markedet. De to hovedtyper af brandalarmsystemer er konventionelle og adresserbare. De forskellige komponenter, der udgør disse systemer, er enten automatiske eller manuelle.

Følgendeoplysninger hjælper dig med at beslutte, hvilken type brandalarmsystem der fungerer bedst i dit anlæg. Manuelle og automatiske systemer matches ofte sammen. En manuel enhed giver mulighed for øjeblikkelig reaktion, hvis en hændelse har fundet sted, og en automatisk enhed beskytter et anlæg, når ingen er i nærheden for at reagere på en potentiel fare. Brandalarmens kontrolpanel, almindeligvis forkortet FACU, er systemets „hjerne.

Denmodtager meddelelser fra de initierende enheder, også kendt som indgange, og udfører følgende funktioner. Initieringsenheder initierer alarmer, og ligesom alarmpaneler kan de enten være adresserbare eller ikke-adresserbare. Nogle initieringsenheder, som vandstrømsafbrydere, er traditionelt ikke-adresserbare, men forbinder med adresserbare moduler. Kontakterne kan have specifikke adresser, der lader dem kommunikere med adresserbare systemer.

Kanaldetektorerer røgdetektorer installeret i klimaanlæg og varmekanaler. De lukker luftbehandlingsenheder ned, forhindrer røg i at rejse over hele bygningen via luftkanalerne. Varmedetektorer er branddetekteringsenheder udstyret med sensorer, der reagerer på varme. To hovedtyper af varmedetektorer er tilgængelige.

Dukan lære om kravene til inspektion, test og vedligeholdelse af brandalarmsystemer, inklusive deres meddelelsesapparater og initierende enheder, i kapitel 14 i NFPA 72 'National Fire Alarm and Signaling Code“. Vi vil dog opsummere disse krav nedenfor. For fortiden 35 flere år, Telgian Fire Safety har leveret innovative løsninger til kunder over hele verden. Få mere at vide om vores tjenester ved at gennemse vores websted eller kontakte os.

Derer to hovedtyper af kommercielle brandalarmsystemer, adresserbare og konventionelle. Disse systemer varierer på mange måder fra beskyttelsesområdet til hvordan brand og røg opdages. FACU - Fire Alarm Control UnitBrandalarmstyreenheden fungerer som hjernen i brandalarmsystemet ved at overvåge alle indgange og kontrollere alle udgange. Nogle kan også henvise til dette som et brandalarm kontrolpanel eller brandalarmpanel.

Deforskellige typer af forhold, der kan ses på brandalarm styreenhed er Alarm, Supervisory, og Trouble, disse betingelser kan også resultere i, at et signal sendes til overvågningsstationen. Tilsynsførende - En tilsynsbetingelse betyder, at der er et problem med et system, proces, eller udstyr, der overvåges af brandalarm styreenhed (se overvågning afsnit). Adresserbare brandalarmer Hvis du har brug for et alarmsystem, der giver dig mulighed for at finde den nøjagtige placering af ilden, så er en adresserbar brandalarm noget for dig. Tilsyn kan omfatte, men er ikke begrænset til ventiler på brandsikringssystemer, andre brandsikringssystemer såsom køkkenehætte undertrykkelsessystemer, ventilrum eller opbevaringstank temperaturer, og brandpumpe tilstand problemer med disse systemer ville give et signal til brandalarmen styreenhed via en initiating device circuit (IDC) for konventionelle systemer, eller en signalledning kredsløb (SLC) for adresserbare systemer og ville skabe en tilsynsmæssig tilstand på brandalarm styreenhed enhed.

Brandalarmerskal ifølge loven ikke overvåges af en centralstation, men en central station som AvantGuard kan overvåge dit brandalarmsystem og giver 24-beskyttelse sammenlignet med et system, der ikke overvåges. Adresserbare brandalarmsystemer er den mest moderne type system, og dets komponenter har individuelle unikke identifikatorer. For mere information om brandalarmanmeldelse, se på denne blog, jeg skrev om emnet. For en dybere dykke ned i brandalarm strømforsyninger herunder batteri beregninger, tage et kig på denne blog.

Ento-leder brandalarm er baseret på standard konventionelle system, men det udnytter en to-leder system. Sekundær strøm til brandalarmanlægget kan leveres via batterier, batterier og en standbygenerator eller et energilagringssystem. Alarmsystemer har udviklet sig betydeligt siden Francis Robbins Upton, en Thomas Edison-medarbejder, patenterede det første automatiske alarmsystem i 1890. Initieringen af et brandalarmsystem omfatter alle enheder og kredsløb, der sender et signal til en brandalarm for at give status for et beskyttet rum eller eksistensen af en brand.

Detkan være tid til at udskifte eller opgradere dit nuværende brandalarmsystem, hvis systemet er forbi 10 år gammel, systemet eller dets komponenter er ikke længere i produktion, eller der har været ændringer i brandkodekrav på grund af ændringer i belægningen. Et adresserbart brandalarmsystem giver dig mulighed for at indstille manuelle og automatiske alarmer i forskellige dele af bygningen. Forståelse af typer brandalarmovervågningssystemer, og hvordan en centralstation overvåger brandalarmer, kan i høj grad mindske risikoen for brand, der påvirker dig eller din virksomhed. Hvad er den bedste type brandalarm til en kommerciel ejendom vil være meget anderledes end en lille butik.

.