Hvilket brandalarmsystem er bedst?

Nårdu handler via forhandlerlinks på vores side, kan vi tjene tilknyttede provisioner. Selv hvis den testes årligt, har en røgdetektor en driftslevetid på kun 10 år.

Hvilket brandalarmsystem er bedst?

Nårdu handler via forhandlerlinks på vores side, kan vi tjene tilknyttede provisioner. Selv hvis den testes årligt, har en røgdetektor en driftslevetid på kun 10 år. En model, der er ældre end den, skal udskiftes, uanset dens arbejdstilstand. For at hjælpe med at træffe en informeret beslutning, her er nogle funktioner, du skal være fortrolig med, når man overvejer den brede vifte af modeller, der i øjeblikket er på markedet Balanceringsfunktioner, pålidelighed og overkommelige priser, First Alert SA320CN Dual-Sensor Smoke and Fire Alarm er en model af høj kvalitet, der er svært at slå.

Dennemodel har en let at rengøre fotoelektrisk røgdetektor i kombination med en ioniseringssensor til detektering af både hurtigbrændende og langsom, ulmende brande. Brugere kan installere monteringspladen på en væg eller et loft uden at hindre adgangen til AA-batterirummet. Mens denne røgdetektor ikke forbinder med andre enheder eller kommunikerer med et overvågningssystem, har den en høj 85-decibel sirene, som beboerne vil kunne høre i de fleste hjem. Under testen fandt jeg, at First Alert SA320CN Dual-Sensor Alarm var let at installere.

Ogsåkombinationssensorerne aktiveres hurtigt under røgforhold, og det var masser højt. Desværre var jeg ikke i stand til at tavse det på trods af adskillige forsøg. Jeg fandt også batteriskuffen lidt akavet at få adgang til, selvom det kun skulle være et problem en gang om året under batteriskift. I betragtning af den budgetvenlige pris var jeg skeptisk over for, hvor godt denne alarm ville teste.

Mensdet fungerede nogenlunde 10 sekunder langsommere end andre enheder, det alarmerede inden for 25 sekunder, og sirenen var høj. Jeg var også i stand til at dæmpe denne alarm meget hurtigere end enheder, der koster fire gange prisen. Efter min mening, det giver virkelig den bedste værdi for dollar for enhver detektor på listen, selvom det ikke tilbyder mange specielle funktioner. Når en detektor aktiveres, signalerer den de andre gennem radiobølger, hvilket forårsager en hurtig kædereaktion af alarmer.

Ulempener, at udsving uden for temperaturområdet 40 til 100 grader kan forårsage falske alarmer og føre til for tidlig batterisvigt. Men med et par af disse enheder kan selv områder som fritliggende garager og skure forbinde til beskyttelse. Når det kommer til at beskytte et hjem mod både ild og kulilte, skal du kigge på X-Sense 10-års batterirøg og kulilte-detektor. Den har en fotoelektrisk røgsensor og en elektrokemisk kuliltesensor, der fungerer uafhængigt af hinanden, tilbyder så meget detektion som muligt i en nødsituation.

X-Sensehar en LCD-skærm, der hjælper med at tage gætteriet ud. Det angiver CO2 i dele pr. Million (PPM) såvel som den resterende batterilevetid for at holde brugerne opdateret på betingelse af deres hjems luft til enhver tid. Denne enhed har også en 10-årig batterilevetid, hvilket betyder, at brugerne ikke behøver at bekymre sig om at skifte batterier i et helt årti.

Røgalarmer er vigtige sikkerhedsanordninger, som intet hjem skal være uden, så enhver, der leder efter en all-around kompatibel enhed med dual-sensing teknologi, bør tjekke First Alert SA320CN Dual-Sensor Røg- og brandalarm. De, der ønsker smart teknologi, kan dog være enige om, at Google Nest Protect er den mest avancerede røgalarm til hjemmet på markedet. Ifølge NFPA, ioniseringsalarmer har en tendens til at reagere hurtigere på flammende brande end fotoelektriske brande, som hurtigere registrerer ikke-flammende brande, og du beskytter dit hus bedst med begge. Afhængig af typen af brand og materialer, størrelse, og konstruktion af dit hjem, en stil af brandalarm kan reagere bedre end en anden.

Til den mest avancerede teknologi og detektionsmetoder er Boschs brandalarmsystemer de bedste tilgængelige. Hvisdu har professionel overvågning, sendes brandvæsenet automatisk, når lytteren registrerer en røg- eller CO-alarm, og du ikke kan annullere alarmen. De fleste smarte alarmer advarer dig om deres batteriniveau i deres apps og lader dig tavse „generende alarmer på din telefon eller via en knap på enheden (snarere end at trække batteriet ud), så du ender ikke med en nonworking alarm i dit hjem. Kommercielle brandalarmsystemer kan have enhedsgrænser eller specialiseringer i rumstørrelse, hvilket gør dem utilstrækkelige til at dække udvidet rum.

Røgalarmer er den hurtigste måde at indikere ild på og forhindre, at den spredes yderligere til andre rum i huset, så du skal have en i hvert soveværelse og et uden for hvert soveområde. Hananbefaler også at have en røgalarm nær, men ikke inde i køkkenet for at reducere chancerne for falske alarmer. Afgørende er, at smarte alarmer løser et af de største problemer med regelmæssige alarmer, som en alarm kan stoppe med at arbejde, enten fordi du slog det ud af loftet med en kost, eller fordi du aldrig udskiftede batterierne. Under din søgning skal du overveje følgende kritiske faktorer, der udgør et godt kommercielt brandalarmsystem.

UL 217-koden dækker både røgalarmer med en enkelt station, der fungerer som enkeltstående enheder, og flere stationsrøgalarmer, der er sammenkoblet, så når man går ud, går de alle af. KunKidde-alarmen bruger ioniseringssensorer, som reagerer lidt hurtigere på hurtigt brændende brande, men er tilbøjelige til generende alarmer, hvilket gør dem mere tilbøjelige til at blive deaktiveret. Afbalanceringsfunktioner, pålidelighed og overkommelige priser, First Alert SA320CN Dual-Sensor Smoke and Fire Alarm er en højkvalitetsmodel, der er svær at slå. Mange af disse detektorer kommunikerer ikke kun med et tilsynsalarmsystem, men også med brugernes telefoner via Wi-Fi.

Ioniseringssensorer har en større chance for at detektere generende alarmer og har tendens til at være meget mindre effektive til at opdage ulmende brande. .