Hvad vil et intelligent eller smart brandalarmsystem gøre, som et konventionelt system ikke vil?

Serman på ren funktionalitet, adresserbare brandalarmpaneler er simpelthen mere avancerede og giver derfor mulighed for mere kontrol og fleksibilitet. Disse typer systemer er endda kendt som „intelligente brandalarmsystemer.

Hvad vil et intelligent eller smart brandalarmsystem gøre, som et konventionelt system ikke vil?

Serman på ren funktionalitet, adresserbare brandalarmpaneler er simpelthen mere avancerede og giver derfor mulighed for mere kontrol og fleksibilitet. Disse typer systemer er endda kendt som „intelligente brandalarmsystemer. De er også mere pålidelige end konventionelle brandalarmpaneler, når det kommer til falske alarmer. Med det rigtige intelligente brandalarmsystem sparer du tid, hvilket kan bruges godt af beredskabsteamet.

Ikkekun vil hastigheden være langt bedre end et typisk alarmsystem, men du vil også have røgsensorer, der lærer deres miljø. Et nærmere kig på nogle af de vigtigste forskelle mellem konventionelle og adresserbare systemer kan hjælpe dig med at træffe et mere informeret valg, når du investerer i et nyt brandalarmsystem. Intelligente brandalarmsystemer fås i 2, 4, og 8 loop-versioner, hvilket betyder, at store lokaler kan overvåges fra et enkelt panel. En anden grund til, at et intelligent brandalarmsystem giver mening for din virksomhed, er den evne, du får til at tilpasse detektorens følsomhed, så det passer til miljøet på din arbejdsplads.

Brandalarmanlæggetkan også indeholde et fjernsignalsystem, som derefter kan advare brandvæsenet via en centralstation. Et adresserbart system er generelt mere pålideligt end et konventionelt system, hovedsageligt på grund af, hvordan de forskellige systemer er kablet. Med adresserbare systemer overvåger alarmpanelet følsomhedsniveauet for røgdetektorerne for at forhindre forekomsten af falske alarmer. Med et konventionelt system, medmindre det område, hvor systemet beskytter, er et enkelt rum, brandmændene bliver nødt til at sprede sig for at lokalisere ilden.

Konventionellebrandalarmer kan indstilles i zoner, hvor hver zone er fastgjort til et kontrolpanel eller zoneudvider. Og i meget store hjem er uovervågede røgalarmer muligvis ikke høje nok til at advare folk i andre dele af huset om ilden. Det faktum, at adresserbare systemer har færre falske alarmer end konventionelle systemer, kan også bidrage til at sikre, at folk tager enhver alarm alvorligt. Når du vælger et intelligent brandalarmsystem med den rigtige teknologi, behøver du ikke bekymre dig om generende alarmer.

Jegspekulerer på, hvornår trådløse brandalarmer overtager kablede systemer med hensyn til installationsomkostninger, på samme måde som de har til indtrængende alarminstallationer. I et konventionelt system udløser individuelle kredsløb et signal, der kommunikerer med panelet, hvilket gør dets kapaciteter begrænsede og systemet mindre pålideligt end et adresserbart system. Et intelligent brandalarmsystem giver dig fuld beskyttelse af utrolig hastighed, pålidelighed og stabilitet. En anden fordel ved adresserbare brandalarmer er, at de kræver mindre kabling end konventionelle brandalarmer.