Hvad gør en smart brandalarm?

Ensmart røgalarm eller CO-detektor advarer dig om fare fra røg, brand, eller et funktionssvigt apparat, selv når du ikke er hjemme. Som sådan, de kan ikke kun redde dit liv, de kan også beskytte det, der sandsynligvis vil være din største største finansielle investering.

Hvad gør en smart brandalarm?

Ensmart røgalarm eller CO-detektor advarer dig om fare fra røg, brand, eller et funktionssvigt apparat, selv når du ikke er hjemme. Som sådan, de kan ikke kun redde dit liv, de kan også beskytte det, der sandsynligvis vil være din største største finansielle investering. Fås i afsnittet Smarte meddelelser i appen, du kan aktivere registreringen pr. kamera.

Når aktiveret, kameraerne lytter automatisk efter den høje lyd, som alarmer giver og pinger dig en meddelelse, når det sker. FireAdministration anbefaler at kontrollere alarmerne på dine røg- og CO-detektorer mindst en gang om måneden. National Fire Protection Association anbefaler at installere en røgalarm inde i hvert soveværelse, uden for hvert soveområde, og på alle niveauer i hjemmet, inklusive kælderen. Smarte brandalarmer giver mulighed for at udveksle bip og sirener til stemmeadvarsler og smartphone-meddelelser.

Hvis der er et internetafbrydelse, kan flere smarte røgdetektormodeller også bruge Bluetooth til at kommunikere med din mobiltelefon (hvis du er hjemme) eller med dit smart home-system, når en alarm udløses. Ifølgeforskning foretaget af National Institute of Standards and Technology's (NIST) Center for Fire Research reagerer ioniseringsrøgalarmer normalt hurtigere på røgen produceret af flammende brande, mens fotoelektriske røgalarmer reagerer hurtigere på røg fra ulmende brande. I nogle tilfælde, du kan være bedre at bruge røgalarmdetektorer, som lytter til alarmen går ud og derefter sender dig en anmeldelse. Det fungerer nu med enhver smartphone, er kompatibel med HomeKit og Alexa, leveres i hardwired og batteridrevne versioner, og forbindes trådløst med alle Onelink-alarmer såvel som andre kompatible alarmer.

Smarte røgdetektorer fungerer som traditionelle, ved hjælp af ionisering eller fotoelektriske sensorer (eller en kombination af de to) til at registrere røg i luften og lyde en høj alarm, hvis der er brandfare. FireAdministration siger, at da hver brand er forskellig, en type alarm er ikke nødvendigvis bedre end en anden. Sammenkobling betyder, at hvis en alarm slukker, alle de andre alarmer i huset slukkes også.