Hvad er de to forskellige typer brandalarmsystemer?

Automatiskinitierende enheder udløses automatisk i nærvær af brand. Før du beslutter dig for at udskifte en forældet brandalarm, skal du vide om de forskellige typer brandalarmsystemer på markedet.

Hvad er de to forskellige typer brandalarmsystemer?

Automatiskinitierende enheder udløses automatisk i nærvær af brand. Før du beslutter dig for at udskifte en forældet brandalarm, skal du vide om de forskellige typer brandalarmsystemer på markedet. De to hovedtyper af brandalarmsystemer er konventionelle og adresserbare. De forskellige komponenter, der udgør disse systemer, er enten automatiske eller manuelle.

Følgendeoplysninger hjælper dig med at beslutte, hvilken type brandalarmsystem der fungerer bedst i dit anlæg. Manuelle og automatiske systemer matches ofte sammen. En manuel enhed giver mulighed for øjeblikkelig reaktion, hvis en hændelse har fundet sted, og en automatisk enhed beskytter et anlæg, når ingen er i nærheden for at reagere på en potentiel fare. Branddetektorer er en vigtig del af smart home, fordi de er som at have et andet sæt øjne for at beskytte dig selv og din familie mod røg og brande.

Deto primære typer detektorer på markedet er røgdetektorer og brandmandsalarmer. Lad os se på disse systemer og lære mere om, hvorfor de betyder noget. Varmedetektorer er branddetekteringsenheder udstyret med sensorer, der reagerer på varme. To hovedtyper af varmedetektorer er tilgængelige.

Derer to hovedtyper af kommercielle brandalarmsystemer, adresserbare og konventionelle. Disse systemer varierer på mange måder fra beskyttelsesområdet til hvordan brand og røg opdages. Manuel og automatisk er de to typer brandalarmer systemer. Automatiske systemer sender straks en meddelelse til den kommercielle brandalarmovervågningsudbyder, så snart røg eller brand opdages.

Manuellesystemer arbejder derimod modsat som automatiske systemer. De har brug for en person til at aktivere brandalarmen på vigtige steder. Derudover bør brandalarmteknikere have mindst fem til seks års erhvervserfaring med at arbejde med forskellige typer brandalarmer. Der er argumenter for at have kombinationsalarmer i dit hjem eller have både ionisering og fotoelektriske alarmer i dit hjem for at maksimere din hjemmebeskyttelse, da kombinationsalarmer ikke er så gode som den ene detektionsmetode eller den anden sammenlignet med de enkelte enheder.

Indei alarmen er en lille smule radioaktivt materiale (vær ikke foruroliget - ordspil beregnet) der sidder mellem to elektronisk ladede plader. Brandalarmer er udtænkt for at beskytte dine forretningsaktiver mod potentielt ødelæggende og skadelige brande. Adresserbare brandalarmer Hvis du har brug for et alarmsystem, der giver dig mulighed for at finde den nøjagtige placering af ilden, så er en adresserbar brandalarm noget for dig. Adresserbare brandalarmsystemer er den mest moderne type system, og dets komponenter har individuelle unikke identifikatorer.

Medet trådløst system har du en brandalarm uden kabler, der forbinder detekteringsenheden til kontrolpanelet. Derfor er det vigtigt at forstå forskellen mellem de kommercielle brandalarmer, der findes på markedet, når man undersøger hvilket produkt der passer til dig. Imidlertid, alt for ofte for nylig har jeg set nyhedsrapporter i mit område om mennesker, der dør i husbrande, hvor brandalarmer ikke fungerede korrekt eller slet ikke var installeret. Jo bedre dit brandalarmsystem er, jo større sikkerhed og beskyttelse kan du give din virksomhed.

Definitionenaf et adresserbart brandalarmsystem er et intelligent system, hvis komponenter er forbundet med hinanden og til kontrolpanelet. Også designet til mindre operationer, er to-leder brandalarmsystemer baseret på standard konventionel systemteknologi, men i et to-leder system, detektorer, opkaldspunkter og alarmenheder for hver zone er kablet på det samme sæt to-core zone kabler tilbage til kontrolpanelet, gør det muligt at bruge en enkelt kredsløb pr. zone både til detektering og til at drive lydgivere eller sirener. Forståelse af typer brandalarmovervågningssystemer, og hvordan en centralstation overvåger brandalarmer, kan i høj grad mindske risikoen for brand, der påvirker dig eller din virksomhed.

Jeg kan godt lide, at De påpeger, at det konventionelle brandalarmsystem identificerer den zone, hvorfra brandalarmen stammer, og derefter aktiverer sprinklerne kun i dette område. Etsystem, der fangede mit øje, er det to-leder brandalarmsystem, da det er hurtigere og billigere at installere. .